AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe dokunmak

Kahve falında ateşe dokunmak

Kahve falında ateşe dokunmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe dokunmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ateşe dokunmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yanağa dokunmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına dokunmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında bir kadına dokunmak hoş olmayan sözler işiteceğine, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Kahve falında sırta dokunmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sobaya dokunmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir