AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye dokunmak

Kahve falında türbeye dokunmak

Kahve falında türbeye dokunmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında türbeye dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında türbeye dokunmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına dokunmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarıya giden yolların açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne dokunmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye dokunmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bir kıza dokunmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana dokunmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize dokunmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, beddua ve ah alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir