AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebe dokunmak

Kahve falında akrebe dokunmak

Kahve falında akrebe dokunmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisini mutsuz edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında akrebe dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında akrebe dokunmak sağlığının yerine geleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye dokunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara dokunmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadına dokunmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine dokunmak sıkıntılara neden olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında boynuna dokunmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böceğe dokunmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana dokunmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir