AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçaya dokunmak

Kahve falında kalçaya dokunmak

Kahve falında kalçaya dokunmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, borçların kapanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçaya dokunmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kalçaya dokunmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin kalçasını görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, onu yalnız bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçada morluk görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, işlerindeki karın artacağına delalet eder.

Kahve falında kalçayı büyük görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalça okşamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında kalça öpmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir