AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin aksamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine dokunmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak yaşamının yoluna gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dokunduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insana dokunmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir