AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanı olmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir