AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, iyi haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek işlerin daha kötüleşeceğine, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanından para almak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir