AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kaka yapmak

Kahve falında ağızdan kaka yapmak

Kahve falında ağızdan kaka yapmak tüm parasını kaybedeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sabit geliri olacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaka yapmak ve görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında dışarı kaka yapmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir