AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarı kaka yapmak

Kahve falında dışarı kaka yapmak

Kahve falında dışarı kaka yapmak iş hayatında atılıma geçeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yeni bir ortama girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarı kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında dışarı kaka yapmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarıya büyük abdestini yapmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarı tuvaletini yapmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıda banyo yapmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir