AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üstüne kaka yapmak

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kaka yapmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında halıya kaka yapmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka yaptığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne halı örtmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında halının üstüne sıçmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir