AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan doğum yapmak

Kahve falında ağızdan doğum yapmak

Kahve falında ağızdan doğum yapmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak saygınlığa, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak sırların ortaya çıkmasına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kusmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir