AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kan kusmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan taş çıktığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir