AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kazancını çoğaltacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, doyasıya hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan tuvalet yapmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya büyük abdest yapmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, gelirinin daimi olacağına delalettir.

Kahve falında evin içine büyük abdestini yapmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, girilen yolda zarar edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir