AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak dertlerinin biteceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak sıkıntılı günler geçirileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak tövbe etmeye, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir