AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapmak ve görmek

Kahve falında kaka yapmak ve görmek

Kahve falında kaka yapmak ve görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulur.

Kahve falında kaka yapmak ve gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kaka yapmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulur.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerlere kaka yapmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş kaka yapmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine kaka yapmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvete kaka yapmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaka yapmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir