AnaSayfa / Genel / Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında başarılı sınav sonucu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek bolluğun ve verimin de artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir