AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak güzelliklerle dolacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir