AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işarettir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kazancının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir