AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda başarısızlık görmek

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısızlık gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak yanlış seçimler yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, daima afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olmak sonra kendi işini kuracağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir