AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda başarılı olamamak

Kahve falında sınavda başarılı olamamak

Kahve falında sınavda başarılı olamamak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, mallarının artacağına inanılır.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak çektiği yokluğun unutulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek kazancının çok daha fazla olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir