AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, zor zamanlar geçireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, canını sıkılacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Kahve falında sınavda başarılı olmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir