AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek işlerini büyüteceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sınavda başarılı olduğunu görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarısız olduğunu görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir