AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kazançlı çıkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak zorlukların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında sınavda başarılı olmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavdan başarılı olduğunu görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir