AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa havlu sarmak

Kahve falında başa havlu sarmak

Kahve falında başa havlu sarmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulur.

Kahve falında başa havlu sarmak gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında başına havlu sarmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işarettir.

Kahve falında başa havlu sarmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başa sarık sarmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına sarık sarmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş havlusu görmek hırsızlık yapacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başında havlu görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir