AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa sarık sarmak

Kahve falında başa sarık sarmak

Kahve falında başa sarık sarmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başa sarık sarmak gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında başa sarık sarmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başına sarık sarmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarık sarmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak kötü günlerin arkada kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında sarık görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Kahve falında başına havlu sarmak mutluluk ve huzur bulacağına, iyi kısmetleri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başa havlu sarmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir