AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına havlu sarmak

Kahve falında başına havlu sarmak

Kahve falında başına havlu sarmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında başına havlu sarmak gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında başa havlu sarmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başına havlu sarmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başa sarık sarmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında başına sarık sarmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında havlu görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş havlusu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu karınca sarmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir