AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarmak

Kahve falında kefene sarmak

Kahve falında kefene sarmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında kefene sarmak gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Kahve falında kefen sarmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak karar vermekte güçlük çekeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birini kefene sarmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara sarmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazı sarmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına sarık sarmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında yün ip sarmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir