AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında havlu görmek

Kahve falında başında havlu görmek

Kahve falında başında havlu görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında havlu gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Kahve falında başına havlu sarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında başında havlu görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş havlusu görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başa havlu sarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yıkanmış havlu görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi havlu görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında havluyla örtünmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Kahve falında birine beyaz havlu vermek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir