AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu böcek sarmak

Kahve falında vücudunu böcek sarmak

Kahve falında vücudunu böcek sarmak gözyaşının kuruyacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu karınca sarmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi böcek sarmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip sarmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, elini haramdan uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında iplik sarmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah sarık sarmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yara sarmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir