AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına sarık sarmak

Kahve falında başına sarık sarmak

Kahve falında başına sarık sarmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında başına sarık sarmak gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında başa sarık sarmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına sarık sarmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sarık sarmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında sarık sarmak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında başında sarık görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında başına havlu sarmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Kahve falında başa havlu sarmak işlerden hayır gelmeyeceğine, geleceğine delalettir.

Kahve falında sarık cübbe giymek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir