AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş havlusu görmek

Kahve falında baş havlusu görmek

Kahve falında baş havlusu görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında baş havlusu gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Kahve falında başına havlu sarmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında havlu görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında başa havlu sarmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baş havlusu görmek maddi olarak güç kazanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi havlu görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında krem havlu görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında havlu aldığını görmek maddi gücünün azalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında deniz havlusu görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir