AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz üstünde taşınmak

Kahve falında omuz üstünde taşınmak

Kahve falında omuz üstünde taşınmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak çekilen acıların unutulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda taşındığını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında omuzlarda taşınmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda taşınmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulmaktadır.

Kahve falında el üstünde taşınmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde taşınmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzlarına binmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir