AnaSayfa / Genel / Kahve falında el üstünde taşınmak

Kahve falında el üstünde taşınmak

Kahve falında el üstünde taşınmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, keyfin bozulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında el üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında el üstünde taşınmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde taşınmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elinin üstünde örümcek görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elleri üstünde yürümek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir