AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş üstü durmak

Kahve falında baş üstü durmak

Kahve falında baş üstü durmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında baş üstü durmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında baş üstü durmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın başında durmak ferahlığa çıkacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı açık namaza durmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında baş aşağı durmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenin başında durmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında durmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstü başı yırtık görmek hane içine ay doğacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir