AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin başında durmak

Kahve falında merdivenin başında durmak

Kahve falında merdivenin başında durmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenin başında durmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Kahve falında merdivenin başında durmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak güçten ve takatten düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivende durmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında merdiven altında durmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven üstünde durmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında baş aşağı durmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancının iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın başında durmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir