AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş aşağı durmak

Kahve falında baş aşağı durmak

Kahve falında baş aşağı durmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sözleri tutulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baş aşağı durmak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında baş aşağı durmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında baş üstü durmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın başında durmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, o kişiye zararının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında durmak büyük sıkıntıları olmayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında durmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı açık namaza durmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başından aşağı su döküldüğünü görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir