AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında durmak

Kahve falında mezar başında durmak

Kahve falında mezar başında durmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında mezar başında durmak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında mezar başında durmak sorunlarını bitireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mezarın başında durmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, aşama göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenin başında durmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında baş üstü durmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında başı açık namaza durmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında baş aşağı durmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında durmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir