AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık namaza durmak

Kahve falında başı açık namaza durmak

Kahve falında başı açık namaza durmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında başı açık namaza durmak gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Kahve falında başı açık namaza durmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında açık başla namaz kılmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında baş açık namaz kılmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kısmetlerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında durmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir