AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstü başı yırtık görmek

Kahve falında üstü başı yırtık görmek

Kahve falında üstü başı yırtık görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstü başı yırtık gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında üstü başı yırtık görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini üstü başı yırtık görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık üst görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstü yırtık görmek yeni mallara sahip olacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek eşi ile arasının açılacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Kahve falında baş üstü düşmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş üstü durmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında üstü başı kirli görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir