AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın başında durmak

Kahve falında mezarın başında durmak

Kahve falında mezarın başında durmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sağlığının kötüye gideceğine, istediklerini elde edeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında mezarın başında durmak gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında mezarın başında durmak ister istemez başının belaya gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında durmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Kahve falında baş üstü durmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında durmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş aşağı durmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı açık namaza durmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında durmak parasız kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir