AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarının başında durmak

Kahve falında kendi mezarının başında durmak

Kahve falında kendi mezarının başında durmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, işi ile gündeme geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında durmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında mezarın başında durmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş aşağı durmak çok büyük atılımlar yapacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında durmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında baş üstü durmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında başı açık namaza durmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında durmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir