AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parmağını kesildiğini görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir