AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını kesildiğini görmek

Kahve falında parmağını kesildiğini görmek

Kahve falında parmağını kesildiğini görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında parmağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek bol hayır duası alınacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir