AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, haram mala, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek belalara denk gelmeyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek dedikodu edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir