AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, böylece kendine güveneceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek hem dua alacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir