AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek dualarının karşılığını alacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek başarılarının bir ömür süreceğine, bilgi ile donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek düşmanından uzak olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir