AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eşyaların yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet eder.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek yeni duygular tadacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir