AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüm anında şehadet getirmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, geçecek güzel bir ömre delalet etmektedir.

Kahve falında ölmeden önce şehadet getirmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir