AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmak öpmek

Kahve falında baş parmak öpmek

Kahve falında baş parmak öpmek ona kol kanat gereceğine, çoluk çocuğa karışacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında baş parmak öpmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında baş parmak öpmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sol baş parmak görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağının çıktığını görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir