AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek

Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek

Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurun kaçacağına, yardımının olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına yorulur.

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir